Ma osalen EBA-l??!!?

Miks sa blogimisega alustasid ja kaugele tahaksid sellega jõuda? Ma alustasin, sest mulle meeldib kirjutada ja ma tahaksin jõuda nii kaugele, et inimesed oleksid sellest päriselt huvitatud ja räägiksid kaasa :))

Hei!!! Ma olen jälle pikalt ära olnud, kuid mitte niisama istunud. Päris ausalt öeldes olen ma püüdnud ennast leida. Ma ei ole veel täpselt kindel, mida ja kuidas tahaksin ma oma blogiga teistele edasi anda ja just see vajabki täpsustamist. Olen koondanud mõtteid ja nüüd peaks hakkama huvitavamaid ning kaasahaaravamaid postitusi tegema. Kui ka sinul on ideid, siis let me know.

Kuigi blogi ongi jutustamise koht, siis tänase teema kohta ma ei tahaks eriti mingisugust loba ajada. Mis arvate, kui lähme kohe asja juurde?

Registreerisin end sel aastal Eesti Blogiauhindadele ning siiani mõtlen, et kas see oli ikka nutikas tegu. EBA on mõeldud selleks, et tunnustada parimaid. Kas minu väga algeline ja vägaväga pisikese lugejaskonnaga blogile ei ole see mitte liiga suur amps? Minu arust on parimad ikka need, kes on juba midagi saavutanud, tõesti midagi suur teinud. Mina aga räägin teile siin oma elust ja oma mõtetest, kas see on ikka piisav? Hääled, mis ma saan, on tõenäoliselt minu sõbrade ja tuttavate poolt. Kas nende hääl on ikka mingi näitaja sellisel suurel asjal??

Asi mida eestlased ja eelkõige õpilased väga hästi oskavad on vingumine ja negatiivselt mõtlemine. Mina olen aga enda arust väga õnnelik ja rõõmus inimene. Iga kord kui mõni halb mõte sellel teemal pähe supsab, mõtlen ma aga hoopis nii, et iga Eesti tuntud ja armastatud blogija on olnud algaja. Kas siis ei võiks anda ka algajatele võimalust end proovile panna? Kas mitte just imeline EBA ei võiks olla enda arendamise koht? Kas minust ei võiks ükskord saada hea ja tuntud blogija? Kas ka mina ei võiks saada tuntust millegagi, mida ma armastan teha? Vastused on lihtsad, kui me elus ei proovi ja ei püüa midagi suurt, siis me ei saa üldse midagi. Selleks, et saada selliseks nagu on minu suurim iidol Mariel Pähkel või näiteks Meie Käopesa või hoopiski Mallukas, peab nägema tohutult vaeva ja eelkõige armastama seda, mida sa teed. Keegi ei saa öelda, et ma ei tohi blogida või et ma teen seda halvasti/valesti, iga blogi on ikka blogija nägu ja ju siis minu blogi ongi selline nagu mina. Seega palju, palju tööd ja vaeva ning küll kord jõuab ka soovitud tulemus. Kõikidele tuleb anda võimalust või mis? 🙂

Nii see tehtud sai ja mina osalen EBA-l noorteblogide kategoorias. Kui sulle meeldib minu blogi või sa tahaksid lihtsalt mind aidata siis palun ava see link (https://eba.marimell.eu/eba2018_h/)

Muidugi viskasin ma pilgu peale ka oma “konkurentidele” ja ausalt öeldes teevad nad kõik suurepärast asja, kohe näha, et see tuleb südamest. Hääletage loomulikult oma lemmiku poolt, aga tohutult hea meel oleks minul, kui see olen mina.

Minu “kaksik” ja üks tohutult,tohutult hea sõbranna võtab ka sellest osa. Oleksime mõlemad väga õnnelikud, kui sinu valikuks oleks vähemalt kumbki meist 🙂

Taisi Altermann- mylittlelifecom.wordpress.com

Ingely Penu- ingelypenu.wordpress.com

Pilt on võetud eba.marimell.eu

Varsti tuleb siia uut ja põnevat, olge valmis ja minge hääletage oma lemmikute poolt 🙂

Kallid teile!!

Ig: ingelypenu

Twitter: ingelyp

Snapchat: ingely.penu123

2 thoughts on “Ma osalen EBA-l??!!?

  1. Ei ole su blogi üldse nii algeline! Minule näiteks väga meeldib ja häälgi sinu poole teele pandud 🙂 teed ägedat asja, jätka samamoodi!

    Liked by 1 person

Leave a comment